Contact

Contactgegevens

HK bloemstudio
Holterweg 59
7429 AE Deventer

Telefoon: 0570 – 652205
Email: info@hkbloemstudio.nl
Website: www.hkbloemstudio.nl


Social Media

 

 

Openingstijden

Maandag Open op afspraak*
Dinsdag Open op afspraak*
Woensdag Open op afspraak*
Donderdag 09:00 17:30 uur
Vrijdag 09:00 17:30 uur
Zaterdag 09:00 16:00 uur

*Wij zijn wel aanwezig en bezorgen wel op maandag, dinsdag en woensdag, bestellingen afhalen is gewoon mogelijk!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN PER 1 JUNI 2022

Met passie samengestelde, verrassende bloemcreaties van o.a. duurzaam gekweekte bloemen; dát is waar wij voor staan en een mooie toekomst in zien. Dat vraagt tijd, aandacht en vakbekwaam personeel. Helaas blijkt dat een combinatie die lastig te vinden is. Om die reden gooien wij na lang wikken en wegen per 1 juni het roer op: de bloemstudio is dan geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Deze keuze geeft ons meer ruimte voor creativiteit en aandacht voor elke bestelling! Ook de groeiende groep zakelijke klanten die niet alleen losse boeketten, maar ook een bloemabonnement bij ons afnemen heeft meegespeeld in de beslissing. Ook voor deze groep willen we de kwaliteit en creativiteit hooghouden.

We willen benadrukken dat er op maandag t/m woensdag vooraf bestelde bestellingen altijd afgehaald kunnen worden en plannen op deze dagen ook graag afspraken voor evenementen, trouw- en afscheidsbloemen etc. in. De beslissing om de openingstijden af te bouwen, is weloverwogen genomen. We doen dit, zodat we in de dagen dat de bloemstudio gesloten is ook echt met volledige toewijding bloemcreaties kunnen samenstellen. Heeft iemand een speciale bestelling? Dan hebben we daar nu exclusiever tijd voor. Dat is uiteindelijk voor iedereen dus fijn!

Heb je liever dat we het voor je bezorgen? 
Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag.

Bestellen kan gemakkelijk via: https://www.hkbloemstudio.nl/shop/

 

KvK 58027475
BTW NL002249242B19