Actueel

CORONA UPDATE

23 december 2020

Dat was even slikken! De mooiste tijd van het jaar, een tijd waarin we al onze creativiteit kwijt kunnen, moeten wij helaas de deuren van onze bloemstudio tot 19 januari voor jullie sluiten!

Op maandag 28 december zijn wij gesloten omdat er geen verse aanvoer van de bloemenveiling is i.v.m. kerst en alleen via de mail/webshop bereikbaar.
Vanaf 29 december zijn wij weer telefonisch, via de mail en onze webshop bereikbaar voor afhaal- en bezorgbestellingen.

Blijf gezond en alleen samen krijgen we corona onder controle!

Via deze weg wensen wij je alvast prettige dagen en een gezond en bloemrijk 2021!

Team HK bloemstudio

 


01-04-2020 Overname Paul Hafkamp Bloemen

1 april 2020

Lieve klanten, na het inwerktraject van de afgelopen maanden is Thomas per vandaag eigenaar van Paul Hafkamp Bloemen en sluiten Paul en Betsy, na 40 jaar, een fantastische tijd af.

Een datum die officieel zwart op wit staat.
Een datum die sowieso geschiedenis wordt.

Gezien de “wereldwijde” omstandigheden is het nu een ongepast en onmogelijk moment om feest te vieren. Een datum waar we vast nog op een ander moment, feestelijk op terug zullen komen.

Hartelijke groeten en blijf gezond
Paul, Betsy en Thomas

 


Geef een bloemenabonnement cadeau!

1 december 2020

Vind je het ook zo lastig om een passend cadeau  te vinden voor je ouders,
schoonouders, opa en oma of de oppas van je kinderen?
Een bloemenabonnement is een “mooi” idee! Wat houdt het precies in? Elke week, om de week of eens per maand leveren we bij de ontvanger een mooi boeket af op een passende vaas. Dit is een leenvaas, wat betekent dat wij deze vaas telkens ruilen. Dus geen zorgen meer of de juiste vaas voor handen is. De ontvanger hoeft alleen nog maar het boeket een mooi plekje te geven. En wat is er leuker dan elke keer weer verrast te worden met een boeket bloemen van het seizoen?! Vraag bij ons in de winkel (of bel) voor de mogelijkheden! Tel: 0570 652205


Mijn account
(0)
Winkelwagen
Webshop
Home